Durant tot un any oferíem a la carta dos arrossos molt especials. Tenen el valor afegit de la solidaritat perquè cada vegada que els demanis Ca la Nuri destinarà 1€ del preu a dues associacions: Mi compañero de viaje, que lluita contra el càncer infantil i juvenil i Més que surf que ayuda a nens amb TEA.

Cadascun dels arrossos estarà apadrinat per la Mònica Usart i el Ramon Mirabet. Volem que els conegueu una mica més:

La Mònica Usart va néixer a Molins de Rei, en 1984. És llicenciada en Física i té un màster en Meteorologia. De petita ja l’apassionava mirar el cel i volia arribar a ser algun dia meteoròloga o astronauta. Actualment és la dona del temps de Rac1, Rac105 i 8tv. Compagina el seu treball amb les conferències i els tallers de meteorologia per a nens i adults.
Ha treballat en la televisió autonòmica catalana i a Barcelona TV, entre altres mitjans de comunicació.

En Ramon Mirabet va néixer a Sant Feliu del Llobregat en una família de músics i artistes de circ. L’any 2005 viatja a París per a què la seva veu i la seva guitarra s’escoltessin als carrers i a la vora del Sena. Cinc anys més tard queda tercer del programa televisiu francès ‘Nouvelle Star’. La seva feina era molt ben reconeguda a França i l’any 2013 treu el primer disc ‘Happy Days’ finançat per ell mateix. I al 2016 arriba ‘Home Is Where The Heart Is’, el segon disc, amb el single ‘Those Little Things’ que posa música a un anunci d’Estrella Damm.

PLATJA – CA LA NURI